All times are UTC + 8 hours [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 28 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
Offline
 Post subject: Re: MEMANCING UDANG GALAH MENGGUNAKAN STOKIN
PostPosted: 05 Nov 2011 11:07 
User avatar

Rank: Halco
Posts: 319
As Salam..tumpang lalu..he..
lepas nie kwn nak kumpul stokin ler...he


15 Oct 2011 15:52
 Profile  
 
Offline
 Post subject: Re: MEMANCING UDANG GALAH MENGGUNAKAN STOKIN
PostPosted: 08 Nov 2011 14:30 

Rank: Strike Pro
Posts: 68
Location: Putrajaya
halil5560 wrote:
kalau nak try mancing udang galah, banyak lokasi... kalau berminat moh la turun kg kawan... kat sungai Benut, Pontian... skunk nih mmg tgh musim... nak2 lagi time2 air kecik... mmg seronok... kat atas jembatan pown boleh dapat berkilo-kilo... ape kan lagi naik bot... :lol:



kwn nak ikut boleh...selalujuga balik ke rumah KDN kat Benut tgk org mancing kat tepi jambatan. Tahu tahu lak boleh dapat berkilo2. Area benut ada tempat sewa bot ke bro? Amcm daeng kita komplot dgn bro halil mancing jenggo kat sungai benut/pinggan bulan disember ni :o


19 Oct 2011 16:44
 Profile  
 
Offline
 Post subject: Re: MEMANCING UDANG GALAH MENGGUNAKAN STOKIN
PostPosted: 08 Nov 2011 21:15 

Rank: Ofmer
Posts: 43
Location: Cahaya Masai Pasir Gudang-Benut
jepun wrote:
halil5560 wrote:
kalau nak try mancing udang galah, banyak lokasi... kalau berminat moh la turun kg kawan... kat sungai Benut, Pontian... skunk nih mmg tgh musim... nak2 lagi time2 air kecik... mmg seronok... kat atas jembatan pown boleh dapat berkilo-kilo... ape kan lagi naik bot... :lol:



kwn nak ikut boleh...selalujuga balik ke rumah KDN kat Benut tgk org mancing kat tepi jambatan. Tahu tahu lak boleh dapat berkilo2. Area benut ada tempat sewa bot ke bro? Amcm daeng kita komplot dgn bro halil mancing jenggo kat sungai benut/pinggan bulan disember ni :o


sewa bot ade tu mmg ade, tapi nak kene kompom dulu ngan tuan bot, sebb nt takut bot penuh... kalau ade bot pon, selalu enjin tarak, kene kiaw.. xpown nanti kawan try tanye tuan themunk, dia ade bot x... hehehehe... janji mase tu hujan kurang lah... mcm mgu sblum nih sehari sebelum raye kawan ade turun gak kat jembatan benut, dapat lah dalam 5,6 ekor... air sejuk... :lol: :ugeek:

_________________
Kumpau itu Pengalaman yang Indah!!


08 Oct 2011 09:02
 Profile  
 
Offline
 Post subject: Re: MEMANCING UDANG GALAH MENGGUNAKAN STOKIN
PostPosted: 09 Feb 2012 18:03 
User avatar

Rank: Halco
Posts: 302
YeimAngler wrote:
As Salam..tumpang lalu..he..
lepas nie kwn nak kumpul stokin ler...he


Kat longkang Jln Dobi ngan Kebun Teh byk stokin org buang.
G lah ambil pas pkl 5.00 pagi...Ha333


05 Oct 2011 13:40
 Profile  
 
Offline
 Post subject: Re: MEMANCING UDANG GALAH MENGGUNAKAN STOKIN
PostPosted: 13 Feb 2012 10:04 
User avatar

Rank: Abu Garcia
Posts: 106
kulus wrote:
kalo takde stokin, bole pakai baju tido kdn pon bole..

mu belum ada kdn lg laaa...hahaa.. bakal kdn ada alalalala

_________________
KuMpAu Itu Indah....... huwaaaaaaaaaaaaaa.....


10 Nov 2011 11:21
 Profile  
 
Offline
 Post subject: Re: MEMANCING UDANG GALAH MENGGUNAKAN STOKIN
PostPosted: 13 Feb 2012 11:30 
User avatar

Rank: Rapala
Posts: 652
Location: Kempas
jepun wrote:
kwn nak ikut boleh...selalujuga balik ke rumah KDN kat Benut tgk org mancing kat tepi jambatan. Tahu tahu lak boleh dapat berkilo2. Area benut ada tempat sewa bot ke bro? Amcm daeng kita komplot dgn bro halil mancing jenggo kat sungai benut/pinggan bulan disember ni :o

jepun, kalau pegi jgn lupe post gambo (kalau dpt :) ). ambil gambo fokus betul2 kat stokin tu bagi nampak jenama stokin skali..eheh ;)

_________________
now everyone can fish


03 Oct 2011 18:16
 Profile  
 
Offline
 Post subject: Re: MEMANCING UDANG GALAH MENGGUNAKAN STOKIN
PostPosted: 08 Mar 2012 12:47 

Rank: Kakikraf
Posts: 5
hehe...dengan stokin pun boleh...care ahh..


05 Mar 2012 13:23
 Profile  
 
Offline
 Post subject: Re: MEMANCING UDANG GALAH MENGGUNAKAN STOKIN
PostPosted: 08 Mar 2012 13:57 
User avatar

Rank: Whiplash Factory
Posts: 953
ooooo

_________________
LXA...KLU TAK GENTLE JGN JOIN...


03 Oct 2011 01:30
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 8 hours [ DST ]

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Style by mindfreak.ro Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group